Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu internetowego Stempart.pl

§1.

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i

poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

Cheap Cartier Replica

Cartier Replica Watches

Cartier Replica

https://www.splashwatches.com

Cheap Cartier Replica

Cartier Replica Watches

Cartier Replica

https://www.watchesmanager.com

Cheap Omega Replica

Omega Replica Watches

Omega Replica

https://www.replica-watches-fake.com

Cheap IWC Replica

IWC Replica Watches

IWC Replica

https://www.iwmwatches.com

§2.

Administratorem Danych Osobowych jest: www.replicawatchesforsales.com

Firma Poligraficzna Stempart
ul. Orzeszkowej 3, 37-450
Stalowa Wola
NIP: 865-199-36-27

§3.

W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:
-Adres email – poprzez email wysyłane są wiadomości do klientów, którzy zapisali się do naszego newslettera.

§4.


Cookies – serwis nie wykorzystuje technologii Cookies.

§5.

Podanie powyższych danych jest konieczne wnastępujących przypadkach: zapisu do systemu newslettera.

§6.

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i  w jakim zakresie będzie korzystał z naszych usług i udostępniał informacje o sobie. Każdy Użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia Knockoff Watches lub nie korzystania z naszego serwisu.

§7.

Żadnych danych nie   udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.

§8.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skorzystać z właściwych zakładek w serwisu internetowego, przesłać e–mail na adres poczta@stempart.pl lub listem poleconym na adres: Stempart, ul. Orzeszkowej 3, 37-450 Stalowa Wola