O nas

Polityka prywatności serwisu internetowego Stempart.pl

§1.

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy cheap replica watches się do zachowania bezpieczeństwa i Repliche Orologi

www.watchesperfect.com

Cheap Replica Watches

Cartier Replica

Breitling Replica

poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy luxury replica watches firmy zostali odpowiednio przeszkoleni wreplcia watcheszakresie przetwarzania danych osobowych.

§2.

Administratorem patek philippe replica Danych Osobowych jest:

Firma Poligraficzna Stempart
ul. Orzeszkowej 3, 37-450
Stalowa Wola
NIP: 865-199-36-27

§3.

W naszym serwisie cheap replica watches zbieramy następujące dane osobowe:
-Adres email – poprzez email wysyłane są wiadomości do klientów, którzy zapisali się do naszego newslettera.

§4.


Cookies – serwis nie wykorzystuje technologii Cookies.

§5.

Podanie powyższych danych jest konieczne wnastępujących przypadkach: zapisu do systemu newslettera.

§6.

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i breitling replica w jakim zakresie będzie korzystał z naszych usług i udostępniał informacje o sobie. Każdy Użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia Knockoff Watches lub nie korzystania z naszego serwisu.

§7.

Żadnych danych nie   udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery replica watch china kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.

§8.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skorzystać z właściwych zakładek w cheap replica watches serwisu internetowego, przesłać e–mail na adres poczta@stempart.pl lub listem poleconym na adres: Stempart, ul. Orzeszkowej 3, 37-450 Stalowa Wola

Jesteśmy firmą poligraficzną specjalizującą się w kompleksowej obsłudze firm i urzędów w materiały poligraficzne i Replique Montre De IWCReplique Montre De Breitlingrolex replicacheap patek philippe replicareklamowe. Charakteryzuje nas solidność i szeroki asortyment wykonywanych prac.

Posiadamy własne studio graficzne, drukarnię, introligatornię,rolex replica ukreplica watches  zakład wyrobu Duons sale replique montre de rolexReplique montres de Omegahttp://www.btkd.co.uk/personal.php?p=swiss-replica-watches.htmlreplica watches uk, top quality and 100% same as the original.pieczątek, zakład grawerownia laserem, pracownię druku cyfrowego i wielkoformatowego.

Na rynku poligraficznym isteniejemy od 20 lat. Przez te lata działalności wypracowaliśmy schematy pracy http://fill1.com/quel-bon-replique-montres-de-omega-et-replique-montres-de-rolex/pozwalające osiągnąć wysoki poziom http://www.boliviainfoforum.org.uk/NOTES.PHP?p=montblanc-replica-watches.htmlusług, terminowość i konkurencyjne ceny.

Oferujemy pomoc w kreacji i podtrzymywaniu istniejącego już wizerunku firmy, tworząc nowe projekty i opracowania graficzne obejmującehttp://www.btkd.co.uk/personal.php?p=patek-philippe-replica-replica-watches.htmlFranck Muller ReplicaHUBLOT REPLICA WATCHES różne formy prezentacji, takie jak: wizytówki, papiery firmowe, nadruki na gadżetach, katalogi, foldery reklamowe, ulotki, plakaty, kalendarze, wydruki wielkoformatowe, strony www, itp. Oferujemy również możliwość stworzenia kompleksowego graficznego wizerunku firmy, tworząc znak firmowy, liternictwo i kolorystykę.

W naszym zespole pracują doświadczeni graficy, operatywni handlowcy i wykwalifikowanihttp://www.btkd.co.uk/personal.php operatorzy, których celem jest umożliwienie Państwu jak najlepszej realizacji swoich planów marketingowych.